Motrat Mustafa publikojnë foto të shumë viteve më parë, nuk do t’i njihni

Motrat Mustafa publikojnë foto të shumë viteve më parë, nuk do t’i njihni. Motrat Mustafa janë këngëtaret që shumë të dashura kosovare. Këngët e tyre janë tejet të pëlqyera dhe nuk mungojnë në asnjë festë familjare, Krahas muzikës, ato janë shumë të përfolura edhe për jetën private.

Së fundmi ato kanë publikuar një foto të shumë viteve më parë dhe po duken krejt ndryshe, ja dhe nje foto e tyre,ku duken se bashku,ditorja.