Motrat binjake që u martuan me të njëjtin burrë habisin një dynja: Duam të na lërë shtat/zënë në të njëjtën kohë…

Edhe pse është e vështirë, për t’u besuar dy motra binjake janë martuar me të njëjtin burrë dhe ndajnë të njëjtin krevat me të.

Ato janë nga Australia Anna dhe Lucy Decinque pëlqyen aq shumë njëjtin burrë sa që e donin të dyja. Ato janë të dyja identike dhe vështirë se njihen.

Ato tregojnë se në rrugë të gjithë i shikojnë me habi, por motrat binjake duan të mbeten shtatzënë edhe në të njëjtën kohë. Motrat shprehen:

Ne duam të kemi së bashku këtë përvojë mahnitëse të shtatzënisë. Ne duam që trupat tanë të duken njëlloj sepse jemi kaq afër, ne kemi nevojë vazhdimisht të jemi së bashku dhe të bëjmë të njëjtën gjë. Kjo është arsyeja pse ne ndajmë të njëjtin të dashur. Ne duhet të jemi shtat/ zënë në të njëjtën kohë.