Motrat Binjake, Njëra e bardhë dhe tjetra e ze.zë, Mahnitin rrjetet sociale (Foto)

Nganjëherë dallimet me të vërtetë mund të tërheqin.Këto dy binjake nga Anglia janë shumë më ndryshe se binjaket e tjera njëra është e bardhë dhe tjetra është e ze.zë.

Donna Aylmer dhe burri i saj ishin gëzuar kur kishin kuptuar se ajo ishte shtatzënë dhe do të lindte binjakë por ishin tron/ditur pas lindjes së tyre.

Një fosh/nje ishte e bardhë dhe tjetra ishte e ze.zë.Edhe sot e kësaj dite, njerëzit e kanë të vështirë ta besojnë se ato janë binjake.Lucy ka lëkurë të bardhë me pikëza, sy të kaltër dhe flokë të kuqe, por motra e saj binjake Maria është e ze.zë, ka sy kafe dhe flokë të ze.za.

Nëna e motrave binjake është e ze.zë, ndërsa babai është i bardhë.Duke u rritur, askush nuk e besonte dot se ato ishin motra binjake,ditorja.