Motra e madhe e Inisit dhe Ingridit do ju bëjë të f.lisni me vete, ato nuk janë asgjë para saj..!!!

E dinim që motrat Inis dhe Ingrit Gjoni, kanë një motër më të madhe, Ildën, e cila nuk ka një profil publik dhe nuk preferon të jetë në vëmendje të mediave, por vajza e saj, aktorja Ana Lika, ka publikuar një foto në rrjetin social.

Ku e kishim të pamundur të mos na tërhiqte vëmendjen. Bjonde, elegante dhe me një palë trupore të zeza, Ilda na kujtoi kohët kur shihnim ‘Baywat ch’ me Pa mela An derson.

Motra e madhe e Inisit dhe Ingridit do ju bëjë të f.lisni me vete, ato nuk janë asgjë para saj,Ku e kishim të pamundur të mos na tërhiqte vëmendjen.ditorja.