Mos e humbisnii, E mbuluar dhe tërheqëse, kjo ishte gruaja e Naser Qelit


Naser Qeli ishte i martuar para se të kurorëzohej me Aida Doçin, kjo është ish-gruaja e tij.Këngëtarja Aida Doçi është martuar me menaxherin e saj shumëvjeçar Naser Qelin në Stamboll. Ai me 15 qershor ka publikuar një video me thënien ” Vajzat janë ilaq per shpirtë! Lum kush ka vajza

“Nga kjo kuptojmë se Naser Qeli ishte i martuar më parë, e madje kishte edhe një vajzë rreth moshës 18 vjeçare. Shihet se Aida Doçi e ndjek në Instagram vajzën e partnerit të saj.Vetëm dy javë më parë Aida ka njoftuar për fejesën me Naserin, kur publikoi fotografi me unazë në gisht nga Stambolli.