Mos e humbisni, Ky eshte dhëndrri i Shkurte Fejzes…(Foto)

Këngëtarja Shkurte Fejza është bërë tre herë vjehërr. Këngëgarja ka tri vajza dhe dy prej tyre janë të martuara. Gjithashtu, i biri i vetëm i këngëtares prej vitesh është i fejuar.

Teksa Gresa e mbanë larg vëmendjes së publikut të shoqin, të njejtën gjë nuk e bënë motra e saj Besiana. Besiana, që gjithashtu është këngëtare.

Ka dy vite që është martuar dhe shpesh shfaqet nën shoqërinë e të shoqit. Çifti po kalojnë çaste të bukura nën shoqërinë e njëri tjetrit.

Këngëtarja Shkurte Fejza është bërë tre herë vjehërr. Këngëgarja ka tri vajza dhe dy prej tyre janë të martuara. Gjithashtu, i biri i vetëm i këngëtares prej vitesh është i fejuar,ditorja.