Mos e humbisni, Kaq shumë ngjanë Naim Abazi me vëllain e tij

Naim Abazi është i njohur gjërësisht si këngëtar dhe prezantues televiziv. Karriera e Naim Abazit nisi në vitet e 80-ta dhe këngëtari pati një karrierë të sukseshme për vite me rradhë,

Ka kohë që Naimi është shumë më prezent në televizion me shout e tij sesa në botën e muzikës.Ndërkohë, vëllai i Naimit, Besimi, mbetet ndër gazetarët më profesional, e që është edhe profesor në fakultetin e gazetarisë në UP.

Si karaktere nuk duket që ngjajnë, ndërkaq si pamje nuk ka koment, pasi edhe nëse shihen nga aeroplani duket se janë vëllezër. Naim Abazi është këngëtar dhe autor këngësh i njohur. Naim Abazi sot është një këngëtar dhe prezantues mjaft i suksesshëm në ekranet televizive.

Si i tillë, ai karakterizohet me oratorinë e tij “shpërthyese”. Me kalimin e viteve, ai krijoi një stil të veçantë të tij në këndim, prezantim si dhe paraqitje të jashtme.