Mos e humbisni, Atifetja shfaqet sërish me pamje të re, po duket një zonjë e vërtetë

Mos e humbisni, Atifetja shfaqet sërish me pamje të re, po duket një zonjë e vërtetë. Atifete Jahjaga është ish-presidentja e Kosovës.

Për 5 vite sa ishte presidente ishte një nga fytyra që na shoqëronte cdo natë në ekran si e parja e shtetit.Tani si ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ditëve të fundit duket se ka ndyshuar shumë në pamjen e saj fizike.

Ajo është njëra ndër politikanet më të përfolura, Atifetja përfolet edhe për pamjen e saj të jashme.Ish-presidentja bën shumë ndryshime në pamje e edhe sonte ajo po duket ndryshe dhe bukur.

Vec kësaj e benefiteve të tjera që i gëzon Jahjaga ajo së bashku me bashkëshortin kanë të drejtën e përdorimit të pasaportës diplomatike për tërë jetën.