Mori pelqimett e të gjithëve me pamjen, por do të befasoheni si është bërë ‘Kemali’ tani

Burak Ozcivit është një prej aktorëve më të pëlqyer turk. Ishte roli i Kemalit në serialin, ‘Kara Sevda’ ai që e bëri shumë të njohur në publikun shqiptar.
Ai njihet si një ndër aktorët më të bukur turk. Mirëpo, së fundi ai ka publikuar një foto ku duket shumë më ndryshe nga ai që jemi mësuar ta shohim, pasi flokët e gjata kanë bërë një ndryshim të madh në pamjen e tij,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.