Monika Kryemadhi tregon sëm/undjen e rë ndë qe ka, Këtu në Shqipëri asnjë infermier nuk të…

Monika Kryemadhi duke shtruar argumente per mungesen e profesionisteve ka pohuar te RealStory e Sokol-Balles faktin e hidhur.”Jam me kan. c er në qafën e mi. trës, por këtu nuk ka infermieer të specializuar dhe keshtu detyrohem te kurohem jashte…”, tha ajo dhe argumentoi pastaj per mungesat e medha te profesionisteve ne vend.

Por ajo ka treguar që e ka shumë të vështirë të gjejë infermiierë të mirë, pasi ata kanë ikur në Gjermani, ndërsa shton se kur shkon për inj. eksion infermiierët në Shqipëri e shp. ojnë 10 herë deri sa t’i gjejnë veneen.

Kryemadhi tregoi se në është vetëm një infermieer që ia gjen venën menjëherë, por po iku edhe ai në Gjermani, asaj do ti duhet të shp. etohet 20 herë në vit.

“E kam të domosdoshme 2 herë në vit që të marr inje/ ksion në gj/ ak. E kam të vështirë që të gjej një infermier që të më gjejë venën pa më shp-uar 10 herë,ditorja.