Mjeshtri i madhe i estrades shqiptaree, sot ka ditelindjen, as qe u shkon ne mend se sa vjec mbush ai sot

Nje nga aktoret me te mire Shqiptare nga brezat e art te filmit Shqiptar.
Ne Shqiperine e viteve 60 70 ishin nje grup aktoresh te nje niveli shume te larte. Nje nga ata eshte dhe Robert Ndrenika.
Robert Ndrenika është një mjeshter, i madh dhe përmasat që ai ka arritur në jetën artistike. Nje mjeshter i teatrit dhe i filmitt, ja sa vjec ai ka mbushur ai, e ka treguar kete me nje postim, hape katrorin e re’klam.ues, dhe shikojeni.