Mjekuu nga Mati që donte të martohej me Bleona Qerretin, e dini çfarë ka ndodhur me të?

Teksa ka qenë në studio sot, Dalipi ka lexuar disa letra publike, ku në njërën shprehej se e gjithë dashuria ndaj Bleonës ka qenë e sajuar.“Dashuria ime për Bleona Qeretin ka qenë një dashuri e sajuar, të cilin besoj se e kam realizuar mirë.

Bleonës i kërkoj falje, në kohën kur unë u prononcova në media, Bleona për mua përfaqësonte Nënë Terezën, simbolin e përfaqësimit të bukurisë shqiptare kudo në botë. Nuk kam qenë kurrë kaq i keq sa më portretizojnë disa kundë rshtarë të mi, më përjashtuan nga kolektivi i spitalit në Mat”, u shpreh Dalipi.

Nga ndodhia që u bëra personazh publik për Bleonën, kolegët e spit alit u distancuan, filluan të më shanin, por unë nuk jam Don Zhuan. Ndikoi edhe deklarata e Bleonës për divo rcin nga gruaja, jetoj në pallatin e sportit në katin e parë, jam në borxhe.

E vërteta ishte se kisha dy javë që kisha dorëzuar unazën, kur lexova intervistën e Bleonës tek pishina ime në Burrel dhe mëpreku.