Mjeku Shqiрtar në Angli: Ja Çfarë duhet të bëjnë pас./ientët pаѕi kalojnë ko vi d…(Foto)

Gjithë gjithë kohës është diskutuar se si duhet të ru hemi nga ko vi d, por shumë rrallë janë dhënë këshilla për ata që e kalojnë vir u sin dhe se si duhet të krijojnë edukatën imunitare.

Në një intervistë mjeku Adrian Fandi nga Londra ka theksuar se vi ru si pan demik lë pasoja edhe pasi e kalon.Fandi ka treguar se personat me imunitet të ulët dhe që kanë sëm undje sekondare apo kanc erogjene, duhet të vazhdojnë kujdesin ndaj vetes edhe nëse e kanë kaluar ko vi d, pasi trupi i tyre është i ndjeshëm.

Adrian Fandi: Të gjithë ata që kanë kaluar ko vi di-n kanë dhim bje koke, kanë debulesë të madhe, mund të kenë takikardi, mund t’u zgjasë temperatura 37 gradë për një kohë të gjatë dhe kjo do kohë që të rimarrësh veten.

Mund të humbasësh shijen dhe nuhatjen për një kohë të gjatë. Trajtimi me vitamina mund të ndihmojë, sepse të rrit imunitetin dhe fuqinë mbrojtëse të trupit. Duhet t’i japim kohë organizmit që të rimarrë veten.