Mjeku italian tronditt botën: Kan.ceri mund të shërohet me sodë buke, ja si behet

Sipas tij, kan.ncerii nuk është gjë tjetër veçse një infeksion kërpudhor që mund të eliminohet me sodë buke. Dr Simonchini e përdori këtë metodë për të kuruar mijëra pacientë që vuaninn nga lloje të ndryshme dhe pretendon se është 100% efektive.
Soda e bukës rrit alkalinet e gjakùtt në mënyrë të konsiderueshme duke shkatërruat infeksionin kërpudhor. Kjo e shpërbën shpejt tumorínn dhe e lë atë pa mbrojtje.Dhe mjeku e tregon kete edhe ne video se si pergatitet kjo metode me sode dhe si duhet ta perdorim, per me teper shtypenii meposht re,klamn dhe n’diqni viideon: