Mjekja Shqiptare jep alarmin: Mos i merrni këto receta për trajtimin e Ko.v.id, Se u bëjnë Keq!

Mos i merrni këto receta për trajtimin e Ko.v.id, Se u bëjnë Keq. Shfaqja e simp.tomave të para të ko vi d duket se i tre mb pacientët të cilët deri në komunikimin me mjekun e familjes.

Qarkullojnë recetat me të afërmit pa u konsultuar me specialistët. Ata përdorin anti biotikë pa kriter, gjë të cilën mjekëtt e familjes e cilësojnë metodë tepër të gabuar.

“Kjo është një pro cedurë e gabuar sepse çdo pacient ka simp.tomat e veta. Në varësi të tyre, kryhet edhe vlerësimi për ekzaminimet që duhet të kryejë dhe më pas vendoset edhe për mjekimin.

Sepse abuzohet me përdorimin e antibi otikëve”, u shpreh mjekja e familjes Bruna Tocilla, shkruan ditorja.