Mjekja e njohur del si asnjëherë më parë : Po sot ku jeni ju, qe deri dje nuk e besonit, thjesht dua të them që një dimër i madh po afron

Mjekja e njohur Lida Shosha, pas më shumë se 8 muajsh që kur pand emia e preku Shqipërinë, u kthehet të gjithë atyre që e sh anë, ta llën dhe mall kuan kur ajo bëri një mesazh sensibilizues për ata që nuk be sonin.

“Po sot, ku jeni, dilni e gëlltisni çfarë vollët nga krevatet e kolltukët e shtëpive, studiot televizive, kafenetë me nargjile”, shkruan me të drejtë mjekja pasi në fillimet e pand emisë, të shumtë ishin ata që shprehshin edhe publikisht se vir usi ishte shp ikje e mjekëvee.

Kur muaj më parë bëra një status sensibilizues për mosbesuesit, ta llësit, njerëzit që për hir të vërtetës ishin të shumtë, që ak uzonin, ta lleshin, etiketonin, njollosnin e mall konin mjekët se po shpi fnin për ekzistencën e tij, shumë syresh mu vër su lën e nuk kursyen lumenjtë e mall. kimeve.

Po sot, ku jeni, dilni e gëlltisni çfarë vollët nga krevatet e kolltukët e shtëpive, studiot televizive, kafenetë me nargjile. Fatke qësisht ai i mall kuar po troket në çdo derë diku si mik e diku si ar mik, po mer njerëzit e shtrenjtë, udhëtimi i tij në këtë botë akoma vazhdon, d’dihet kush do mbij etojë.