“Mjekët Nuk E Tregojnë”! Del Receta E Lëngut Që Sheron Të Gjitha Dhe Mbahej E Fshehur

“Mjekët Nuk E Tregojnë”! Del Receta E Lëngut Që Sheeron Të Gjitha.

Merrni disa copa hudhra, qërojini në pjesë të mëdha ato dhe më pas këto pjesë duhet t’i hidhni brenda një kavanozi prej qelqi.

Brenda kavanozit, deri në pjesën sa të mbulohen hudhrat, duhet të shtoni alk ool mjekësor, dhe pasi ta keni kryer këtë veprim mbylleni kavanozin dhe lëreni në një vend të freskët dhe të errët. Në vendin e freskët dhe të errët duhet ta lini për 10 ditë, pa e hapur.

Pasi të kalojnë 10 ditët hapeni kavanozin dhe masën që është përfituar,përziheni me anë të një luge metalike dhe më pas mbylleni sërish dhe futeni në frigorifer. Pasi ju mësuat metodën se si ta bëni, juve ju duhet të mësoni se si duhet ta përdorni.

Merrni një gotë dhe mbusheni me ujë të pijshëm. Nga lëngu me hudhrat që krijuam, shtoni 2 ose 3 pika brenda gotës së ujit dhe pijeni. Këtë veprim duhet ta bëni sapo të hapni sytë në mëngjes, në drekë para vaktit tuaj dhe në darkë para se të bini në gjumë.

Shumica prej jush mund të pyesë se përse duhet konsumuar kjo përzierje? Përgjigjja është mjaft e thjeshtë, ky lëng shëron si më poshtë: Forcon sistemin imunitar dhe rregullon qarkullimin e gja kut, duke forcuar ndjeshëm edhe venat.

Ndihmon në kontrollin e nivelit të kolestterolit në trup dhe automatikisht bën balancimin e tij. Në rast vir usesh apo periudhash gripale, forcon ndjeshëm sistemin imunitar të trupit të njeriut.