“Mirupafshim Shqipëri, Unë Po Iki!”, Shkrimi Rrëqethës I Pedagoges Shqiptare: Do Më Mungosh…

“Mirupafshim Shqipëri, Unë Po Iki!”, Shkrimi Rrëqethës I Pedagoges Shqiptare: Do Më Mungosh Shumë.

Në shkrimin e saj, ajo shkruhen se i janë shuar shpresat për një të ardhme në Shqipëri, pasi vendi është duart e të paepurve, kr.imit, dro.gës dhe injorancës.”Eh, do të më mungosh, Do të më mungosh aq shumë sa do pres vetëm një shenjë nga ti dhe unë do të vi përsëri”, shtypee posht re;klamn dhe lexo,tekstin ne vazhdim.