Mirret vendimi final: ‘BE vendos se si do të jetë fati i detit Shqipëtar nga muaji Tetor’?

Mirret vendimi final: ‘BE vendos se si do të jetë fati i detit..

Pjesa proruse e Evropës dhe vetë Rusia përgjigje të ngjashme kanë marrë disa herë në po këto hapësira, do të marrin edhe kësaj radhe.

Mirret vendimi final: ‘BE vendos se si do të jetë fati i detit Shqipëtar nga muaji Tetor’?Çështja e pretendimeve greke në hapësirën detare shqiptare është vetëm një provokim ndaj shqiptarëve si komb, jo vetëm kërcënim ndaj Shqipërisë si shtet.Pjesa proruse e Evropës dhe vetë Rusia përgjigje të ngjashme kanë marrë disa herë në po këto hapësira, do të marrin edhe kësaj radhe.