Milioneri vishet si varfanjak dhe shkon në restorant. Stafi e nxjerr jashtë, por s’do ta besoni atë që ndodhi më pas që i la të gjithë pa fjalë

Milioneri vishet si varfanjak dhe shkon në restorant. Stafi e nxjerr jashtë..

Ndodh që nga paraqitja fizike mund të paragjykohesh, por edhe të injo rohesh. Kjo ka ndodhur edhe me një 23-vjeçar.

Që ka vendosur të bëjë një eksperiment.Nëse u ndodh kjo gjatë natës, në mëngjes shkoni urgjent te mjeku pasi është shqetësuese: Ja çfarë paralajmërohet
Një i ri që i fiton paratë nëpërmjet Youtube quhet Coby Persin dhe ka vendosur që të tregojë se paraqitja ndonjëherë mund të mashtrojë.I riu u shfaq i veshur si një i pastrehë para një restoranti luksoz në New York.

Më pas ndodhi ajo që shumë veta e prisnin, një nga kamarierët afrohet dhe i kërkon të largohet ende pa u ulur, sepse çmimet aty janë shumë të shtrenjta.Në atë moment, Persin nxjerr telefonin dhe njofton bashkëpunëtorin e tij që të afrohet dhe pak sekonda më pas dallohet teksa vjen një Rolls Royce.
Bashkëpunëtori i Coby Persin i dorëzon atij një çantë me para, e ky i fundit ia tregon kamarierit duke i thënë se mund ta blejë të gjithë restorantin, e ta pushojë atë nga puna.