Milioneri nga Vushtrria lëvron arat, na njofton me pasurinë marramendëse (VIDEO)

Emisioni N`Kosovë Show, ka realizuar një intervistë me bizesmenin e njohur nga Vushtrria Naser Imeri.
Naser Imeri i cili njihet edhe si milioneri i Vushtrrisë në këtë emision tregon se si ai e punon edhe tokën në fshatin e tij të lindjes Dumnicë. Naseri thotë që nuk ka asnjë kompleks madje këtë punë e bën shumë me qejf, ai e tregon edhe pasurin e tij qe do ju befasoj, k1ikko re’kklamn mëposhtë dhe shikoje viideon.