Mihrije Braha dhe Naim Abazi izo.lohen në shtëpi, zbulohet arsyeja

Këngëtarët e njohur kosovarë, Naim Abazi dhe Mihrije Braha janë karantinuar në shtëpi.Ishte parashikuar se Mihrije Braha dhe Naim Abazi të ishin pjesë e emisionit të Rudina Magjistarit, por dyshimet se ata kontraktuar vir usin shtynë çiftin të mos paraqiteshin fizikisht dhe të izo loheshin në shtëpi.

Por produksioni dhe çifti ranë dakord që intervistën ta realizojnë në mënyrë virtuale nëpërmjet Skype,ku Naimi i cili me profesion është edhe dokttor, ka vënë re disa simp./toma shqettësuese tek vetvetja.

Më pas këngëtari vijon të detajojë disa nga simp.tomat që ka ndjerë duke thënë, “në kisha një koll.itje të lehtë e cila tani ka ndaluar por tani është periudhë dhe duhet të jemi të kujdesshëm. E patëm frikën se nëse na i japin rezultatin qoftë edhe në momentet që jemi tek ju, nuk do ishte mirë.

Me shumë dëshirë do vinim sot në Tiranë”.Gjithashtu edhe Mihrija deklaroi se ka përjetuar disa simp atoma që bashkëshorti i saj kishte vënë re, por që të bëjë testin edhe ajo, fillimisht po pret për rezultatin e Naimit,ditorja.