Mihrihe Braha, Takon Për Herë Të Parë “Djalin Jashtëmartesor” Të Naim Abazit Pas 19 Viteve (VIDEO)

Një befasi e madhe të cilën nuk do ta harron kurrë i ka ndodhr këngëtares Mihrie Brahës.Naim Abazi dhe Valon Maloku kishin përgatitur një kamerë të fshehtë për ta befasuar Mihrien.Në emisionin “Përrall me Tupan”, Valon Maloku ka thirrë “djalin” e Naim Abazit, i cili ka një moshë madhore, tashmë 19 vjet.
Mihria e befasuar na kjo ngjarje, vetëm shikojke momentin e përqafimit në mes Naimit dhe “djalit”, ja si reagon Mihrija, shtype rekl,amn dhe shiko,videeon