Mevlani ndërroi këngën që bëri për Ledjanën, Arjan Konomi e befason me fjalet e tij, Kjo ishte…

Mevlani dhe Ledjana mund të mos jenë më bashkë, por kënga që ish konkurrenti i Përputhen i kushtoi asaj nuk mund të harrohet lehtë, edhe pse tashmë me disa ndryshime. Mevlani u rikthye në Përputhen për të performuar versionin e ri, por të gjithëve iu duk se dëgjuan emrin e Ledjanës, madje Arjani tha se është e njëjta.

Pjesë nga biseda, Bora: Mevlan ti përpiqu sa të duash po në prapë Ledjana dëgjuam te kjo kënga, Arjani O Mevlan mavrija po këngë e re ishte kjo. Po e dinim këtë përmendësh, erdhe deri këtu për të dëgjuar këtë.

Mevlani nuk jam nisur me idenë që do përpunoj këngën e vjetër. Mua ma kanë proprozuar. Bora një pjesë e dukshme e tekstit ishte e njëjtë. Mevlani janë disa fjalë, por që muzika është komplet ndryshe se ajo ka qenë baladë, kjo është komplet version ndryshe. Arjani po e njëjta gjë është.