Mevlani lëshon gojën për vajzën e re Jaseminën, Sa hapee gojen të njoha unë ty, femrat si ty unë i…

Në puntatën e sotme të “Përp-uthen” u transmetua takimi mes Mevlanit dhe Antonelës. Dyshja ishin treguar shumë të afërt me njëri-tjetrin, duke mos i kursyer prekjet, pu-thjet apo përqafimet.

Teksa takimi po komentohej në studio, moderatorja Bora Zemani pyeti vajzën e re, Jasminën, për një mendim. Ajo tha se nuk i pëlqeu asnjëri.

Pasi Mevlani dukej si pula pa kokë, ndërsa Antonela dëshironte të tregonte kudo dominancën e saj. Komenti i saj nuk u prit aspak mirë nga Mevlani.

I cili tha se femrea si ajo ka njohur shumë në jetë. “Ti vetë ke ardhur për të treguar dominanten. Sa hape gojën të njoha direkt, se femra si puna jote kam parë me milionaa”, i tha ai.