Mevlani i kthehet keq Ledjanës dhe Antonelës, Mos luani me mua se…

Mevlani ka treguar se është mes dy vajzave në “PërPuthen”, Ledianës dhe Antonelës.Megjithatë, në punttatën e sotme, Mevlani duket se po dyshon që dy vajzat po bëjnë lojë, duke i paralajmëruar që të mendohen mirë para se të bëjnë diçka të tillë “se ju nxjerrblof”.

Antonela iu drejtua duke i thënë se, sipas saj, Mevlani po tregon se në të vërtetë nuk pëlqen asnjërën nga vajzat.
Debatti,Mevlani Mendojeni mirë para se të luani me mua se ju nxjerrblof të dyjave.

Antonela Kjo do të thotë që ty nuk të pëlqen asnjëra nga ne, un po luaj me fytyrën time…Mevlani: Jo ti po luan me mua se…Antonela: Ti nuk je i mire me i nda personat, ti je duke u tall me mua, ndihem e përdorur.

Mevlani Pse se pelqeen një person?Antonela Unë kam vuajtur nga zhgënjimet Mevlani I tërheq mbrapsht ato që ke thënë? Antonela Unë të thash që nuk ta vë vizën, por tërhiqem për momentin.