Mësuesja shqiptare ka dalë të gjejë burre në Përputhen, I kthehen keq shqiptarët, Po këtë shembull do t’u..

GilbertaSimoni, mësuesja që është bërë pjesë e Për’puthen mbi40, i është përgjigjur kri’tikëve. Një prej tyre thoshte që është shembull i keq për nxënësit.

Ndërsa Gilberta tha: “Nuk është aspak shembull i keq për nxënësit e mi. Ata duhet të mësoj që duhet të kërkojnë në çdo moshë eksp’erienca të tjera dhe më shumë për veten e tyre.

Të kërkosh të ndërtosh një dashurii, është një shembull shumë i mirë. Ata më mbështesin dhe do vazhdojnë të më mbështesin”.

Ajo Gilberta Simoni është 43 vjeçe, e cila jeton në Lushnjee.Edhe pse vjen nga një qytet i vogël ajo thyen çdo barr’ierë dhe e bën realitet deshiren e saj,ditorja.