Mënyra si t’i zbardhni dhëmbët për pesë minuta në kushte shtëpie

Keni shpenzuar shumë nëse keni zbardhur dhëmbët tuaj në dentistë!

Këto procedura janë mjaft të shtrenjta dhe duhet të përsëriten përsëri dhe përsëri. Por harrojmë që shtëpitë tona janë plot me produkte që mund të na ndihmojnë të kemi një buzëqeshje të bukur. Zgjidhni njërën nga këto më poshtë: Gjethe mente dhe vaj kokosi.

Si ta përdorni: Grini gjethet dhe shtojini në vaj kokosi. Përziejeni mirë dhe aplikoni përzierjen në dhëmbët tuaj me një furçë dhëmbësh. Mos përdorni shumë mente, 3-5 gjethe janë më se të mjaftueshme.

Pluhur kakao dhe ujë ose vaj kokosi: Si ta përdorni: Përzieni pluhurin e kakaos me vajin e kokosit ose ujin. Përziejini ato në një paste.