Menjëherë pas ndarjes nga Bearti, Tea merr vendimin e papritur

Dy ditë më parë Bearti konfirmoi ndarjen nga Tea me anë të një statusi në rrjetesociale. Ai deklaroi se i kanë dhënë fund lidhjes për të mos u rikthyer më kurrë me njëri-tjetrin.

“Po gjithçka ka marrë fund. Nuk dua drama ose vëmendje, kështu që dua me e mbyll këtu këtë kapitull edhe mos me ehapmë asnjëherë”, shkroi Bearti.

Menjëherë pas ndarjes, Tea ka marrë një vendim të papritur për të bërë një ndryshim në dukje.Ajo kahequr dorë nga flokët portokalli dhe i ka lyer në ngjyrëgështenjë.Për më tepër ish-konkurrentja ka ndryshuar dhe gjatësinë e flokut, duke i prerë më shkurt,ditorja.