Menduan se ishte një shpellë, “luajtën mendsh” kur u futën brenda!

Të gjithë e dimë se Australia është një vend shumë i veçantë, jo vetëm për kafshët ekzotikee dhe të rrezikshmee, por edhe për klimën e saj të vështirë që ka sjellë më së miri zgjuarsinë njerëzore, siç është ky “qytet” i mrekullueshëm nëntokësor i ndërtuar në mes të shkretëtirës.
I quajtur Coober Pedy, qyteti i vogël është në zemër të shkretëtirës australiane. Dhe ne kete vend ndodhet nje e cila duket si shpellë, por prej brenda duket mahnitese, shtypnii ne re,klaam dhe shfaqen,fotot.