Mendoni se Nora është e bukur? Shikoni nënën e saj: Më e mirë e ëma apo e bija si thoni?

Mendoni se Nora është e bukur? Shikoni nënën e saj: Më e mirë e ëma apo e bija si thoni.

Nora Istrefi konsiderohet si një prej femrave më të bukura shqiptare, me një fizik të përsosur.Dhe gjithë kjo bukuri duket se është gjenetike.

Këtë këngëtarja e ka dëshmuar në disa fotografi që ka publikuar të nënës së saj.
Nëna e Norës e cila dikur ishte poashtu këngëtare ishte poashtu një femër elegante dhe e bukur.

E këtë Nora e ka trashëguar pikërisht nga ajo, madje kanë ngjashmëri të madhe me njëra tjetrën.