Mendoi se kishte gjetur një thesar brenda në lumë, i riu nuk u beson syve kur sheh brenda…

Mendoi se kishte gjetur një thesar brenda në lumë.

Një i ri nga Shtetet e bashkuara ishte në kërkim të një thesari në thellësitë e lumit të Kolombit.

Si fillim ai gjeti një medalion dhe më pas disa vegla të tjera, përfshirë edhe monedha, shkruan meganews.al
Kur shikoi më vonë një kuti të zezë, ai u habit pasi mendoi se fati i buzëqeshi dhe mund të ishte një thesar, por kur e pa se çfarë ishte donte të dilte menjëherë nga aty.

Ngjitur me kutinë e zezë ishte një etiketë me shkrim: Ishte hiri i një personi, që pasi ishte djegur ishte hedhur në lumë.Video është publikuar vetëm pak ditë më parë dhe po thyen rrjetin.