Mendoi se ishte një shtëpi e vjeter, kur hyri brenda i ndryshoi jeta përgjithmonë

Mendoi se ishte një shtëpi e vjeter, kur hyri brenda…

Një vajzë nga Nevada në Shtetet Bashkuara të Amerikës ka bërë një udhëtim aspak të zakontë, për të gjetur një shtëpi, për të cilën gjyshi i saj i kishte treguar kur ajo ishte e vogël.

Shtëpia ndodhej në mes të pllajës së Nevadës. Gjetja e asaj shtëpi ishte e vështirë, por vajza arriti ta gjente.Nuk e di se çfarë më shty drejt kësaj aventure të çm;endur. Mbase mënyra se si gjyshi më kishte folur për të shtëpi. E pata të vështirë ta gjeja, por tani nuk dua të largohem më nga kështu. Do ta rregulloj dhe do jetoj këtu larg të gjithëve dhe gjithçkaje”,- ka thënë vajza.