Melisa e kap Mevlanin për fytti dhe ua bën të qartë të gjthëve: “Ju…

Tani Puntattën e sotme u transmetua takimi romantik mes Ledjanës dhe Mevlanit, një takim që solli shumë debat në studio. Shkak për këtë është bërë fakti se Ledjana tha në takim se ajo nuk pranon puthje e përqafime, deklaratë kjo që preku Melisën.

Ajo u emocionua, ndërsa tha se është komentuar gjithmonë në studio për veprimet e saj, duke theksuar me forcë: “do përqafohem dhe do puthem sa të më dojë qejfi”.

Pastaj Ledjana: Unë nuk përmenda emër. Melisa: Po unë jam përqafuar e puthur në takime. Ledjana: Po të dogji mbaje. Melisa: Po normal që më dj/ eg, po mjaft përmendët të tjerët në takimet tuaja se latë nam.

Pastaj Ana: Nëse prekesh mos vepro ashtu. Melisa: Po ça të duhet ty. Ana: Po mbaj përgjegjësi për veprimet e tua. Melisa: Ju nuk dini të bëni meshkujt për vete, mos flisni për Melisën.