Meda na prezanton me mbesën e tij, kaq e bukur qenka

Meda na prezanton me mbesën e tij, kaq e bukur qenka. Këngëtari i njohur Meda po vazhdon të konsiderohet si njëri ndër më të popullarizuarit në estradën kosovaree.

Këngëtari me prejardhje nga Deçani jo rrallë herë na ka prezantuar edhe me familjarët e tij.
Por, tani radha i erdhi mbësës së tij . Meda sjellë një imazh të këndshëm bashkë me bukuroshen e familes Pergjeqaj,hape posht re!kaamn dhe shfaqen,pamjet.