Meda dhe Lulja na prezantojnn shtepine e tyre, ja si duket (Pamje)

Meda rrëfen se ai me familjen rrallë vinë në Kosovë, pasi që jetojnë në Gjermani, por sa herë që ju del kohë, ata nuk hezitojnë të vinë.

Edhe përbrenda shtëpisë së Medes, duket se ambienti është mjaftë luksozz, duke i kushtuar një përkushtim të veqant, sidomos dhomës së ditës.

Për më shumë ndiqeni videon me poshtë për të parë ne detajee se si duket shtëpia e tyre,k1ikko katrorin e re’klams dhe shikojeni.