‘Më vinte t.urp, por pastaj e bëra’, modelja shqiptare tregon çfarë i kërkoi vjehrri herën e parë

‘Më vinte t.urp, por pastaj e bëra’, modelja shqiptare tregon çfarë i kërkoi vjehrri herën e parë.

Sigurisht që takimi me vjehrrit për herë të parë është një moment shumë i si kle tsh ëm. Dhe kësaj situate nuk i ka shpëtuar as modelja shqiptare me famë botërore Emina Cunmulaj.

Ajo ka treguar se vjehrri i saj e ka vënë në s ik let me kërkesën e çud its hme që i bëri kur e takoi për herë të parë.