Me siguri edhe ju pasi ta kuptoni këtë, do t’i hidhni kafesë kripë çdo mëngjes

Nëse javën e kaluar çdo natë keni fjetur pak dhe nuk keni arritur të jeni efikas në punë dhe në palestër, jeni të pavullnetshëm, nuk keni energji, ndërkaq këtë javë nuk mundeni të flini gjumë, e kemi zgjidhjen.

Në të vërtetë nëse qitni gjaalpë në kafe, do të ndieni elanenergjie dhe do të përshpejtoni hum/bjen e peshës.Keni parasysh që ky gjalpë nuk duhet të jetë i njelmët, sepse me siguri do të zgjoheni plotësishtt.

Kur është fjala për kripën, ajo është edhe një mënyrë e shkëlqyeshme që ta qitni në kafe nëse e përdorni në vend të sheqerit, kafja juaj e mëngjesit do të ketë shije edhe më të mirë.

Në të vërtetë, kripa lidhet edhe me receptorët e shijes dhe bll-okon ata receptorë të cilët e ndiejnë shijen e hidhur.Kafja ka një efekt emocionues që na jep një shkundje të menjëhershme të energjisë dhe na bën edhe më rezistentë ndajlodhjes fizike,ditorja.