Me pantaIIona të shkurtra të ngjitura pas trupit, 65-vjeçarja qe po ç mend edhe vajzat e reja

Me pantaIIona të shkurtra të ngjitura pas trupit, 65-vjeçarja qe po ç mend edhe vajzat e reja.Ajo është konkurrente në ‘Dancing with the stars’ në Britaninë e Madhe për këtë vit.Ish-modelja Christie Brinkley, 65 vjeçe bëri të gjithë të kthenin kokën nga ajo teksa u fotografua në rrugë e veshur me një palë pantaIIona atë shkurtra të ng.jitura pas t rupit ja dhe video shtype meposht re!klamimiin, dhe shikojeni do befasoheni.