Më nuk keni nevojë t’ua kerkonii njerëzve fjalëkalimin e WiFi-së, ja cfare duhet te benii (Video)

Më nuk keni nevojë t’ua kerkonii njerëzve fjalëkalimin e WiFi-së, ja cfare duhet te benii.Ditët kur ua keni kërkuar fjalëkalimin e WiFi-së miqve kanë marrë fund.Ose të paktën për ata që kanë iPhone.Kur Apple bëri të ditur sistemin e ri operativ 11 në më herët këtë vit, kompania tregoi gjithashtu edhe një veçori të re dhe shumë të dobishme: hyrjet automatike në Wi-Fi mes pajisjeve, dhe ja si funksionon,k1ikko meposht videeon dhe shikojeni.