Me ne fund Rama jep lajmin e madh, Pagat ne kete kategori do te rriten me..

Kryeministri Edi Rama ka prezantuar këtë të enjte buxhetin e Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2022. Rama u ndal te pagaat e mjekeeve dhe infermierëve. Ai deklaroi se brenda mandatit të tretë synohet që pagat të rriten me 40%.

Kjo rritje do të nisë që vitin e ardhshëm. Personelit shëndetësor do t’i rritet rroga me 6%. Qysh prejhapit të parë që kemi hedhur pagat e mjekëve dhe infermierëve janë rritur 63%.

Natyrisht që ne nuk jemi të vetë përmbushur nga ky fakt dhe ambicia jonë është që pagat të vazhdojnë të rriten çdo vit me synimin për të kapur +40% brenda këtij mandati të tretë, duke filluar nga +6 vitin e ardhshëm, u shpreh Rama.