Më në fund/ Ky vend në Evropë ku jetojnë shumë shqiptarë heq Shqipërinë nga lista e karanttines

Pan demia e kor0 navirusitt ka detyruar shumë shtete në botë, sidomos në Europë që të mbyllin kufijtë për hyrje-daljet.

E shtetasve nga vendet e tjera, ose të vendosin masa të ashpra sigurie që parashikojnë edhe karantinimin e shtetasve që futen në terr itor.Vendimi më i fundit vjen nga ky shtet: Nga sot mbyllen të gjitha…
Një prej këtyre shteteve europiane me masa rigoroze është edhe Zvicra.

E cila edhe pse është përpjekur të mbajë të mbyllur kufijtë, nuk ka mundur që të frenojë dot përhapjen e vir usit. Sipas të dhënave të fundit nga OBSH-ja, numri i infeksioneve me koronavirus në Zvicër po rritet gjithnjë më shumë.

Për këtë arsye, caktimi i karantinës nga ana e Zvicrës, për shtete të caktuara, mund të bjerë së shpejti, Siç dihet, kushdo që hyn në Zvicër dhe ka ardhur nga një zonë e rrezikshme për koronavirus, duhet të qëndrojë në karantinë për dhjetë ditë. Kjo aktualisht vlen për rreth 60 shtete dhe zona të ndryshme të botës.