Më Në Fund, Filloi Të Plaket, Edhe Mihrije Braha, ja si po duket ne fotot e fundit


Mihrije Braha është një ndër emrat e vjetër që publiku e njeh prej kohësh.Ajo është e martuar me Naim Abazin dhe kanë një djalë i cili ndryshe prej prindërve ka vendosur të rrijë larg tregut muzikor e mediatik.

Ndonëse ka disa vite si në karrierë ashtu edhe jetë, këngëtarja shfaqet përherë e rregulluar e kuruar në çdo detaj.Së fundmi, këngëtarja në disa imazhe po tregon se edhe ajo ka filluar ta ndiejë pleqërinë.

Më Në Fund, Filloi Të Plaket, Edhe Mihrije Braha, ja si po duket ne fotot e fundit. Ndryshe siç jeni mësuar ta shihni përherë me grim të rëndë, sot ajo tregon fytyrën nga afër ku shoqëruese të saj po janë edhe rrudhat.