Me ne fund erdhi superdietaa qe ka shnderruar fare trupin e atyre qe e kan provuar

Kjo është menuja e dietës së qumështit në 8 ditë, e cila do ju sigurojë që gjatë këtyre ditëve do të mund të humbni deri në 5-8 kilogramë.Dita e parë: 6 gota qumësht. Mund të konsumoni gjatë ditës sallatëra të ndryshme me perime jeshile, në avull, ose të pagatuaraDita e dytë: 4 gota qumësht dhe dy fruta. Gjatë ditës mund të hani oriz, të gatuar me pak yndyrë.Dita e tretë: 2 gota qumësht, dy fruta dhe 150 grame…duke shtyp meposht katrorin re’klams, vazhdoni me tej me tekst.