Me Mjekërr E Flokë Të Gjatë, Nuk Do T’ju Besoni Si Ka Përfunduar ‘Xhenku’

Alp Navruz është aktori shumë i njohur i kinematografisë turke.
Me rolet e tij arriti sukses të madh si në Turqi,ashtu edhe jashtë saj.

Në publikun shqiptar ai u bë i njohur me rolin e ‘Xhenkut’ në serialin ‘Mos ma lësho dorën’.Pas përfundimit të serialit, ‘Xhenku’ ka ndryshuar shumë dhe mezi po njihet, per me shume, hapee re,klamn dhe menjeher, ju shfaqen fotot e tij.