Me Mjekër Të Rregulluar E Me Flokë Të ‘Shatirata’, Meda Do Ta ‘Shkrijë’ Lulen Me Pamjen E Fundit

Me Mjekër Të Rregulluar E Me Flokë Të ‘Shatirata’, Meda Do Ta ‘Shkrijë’ Lulen Me Pamjen E Fundit.

Meda është një këngëtar shumë i njohur dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo popullore moderne. Me mjekër të rregulluar e me flokë të ‘shatirata’.

Meda do ta ‘shkrijë’ Lulen me pamjen e fundit. Meda është ndër këngëtarët më të dashur për publikun tonë.Ai vazhdimisht shfaqet edhe aktiv në rrjetet sociale. Në mungesë të dasmave dhe mbrëmjeve për shkak të korr onaviirusit, Meda ka vendosur që t’i kushtoj më shumë kohë vetës.

Ai në postimin e fundit shfaqet me look të ri. Me mjekër të rregulluar e me flokë të ‘shatirata’ bardh, Meda do ta ‘shkrijë’ Lulen me pamjen e fundit.