Me mjekër të gjatë dhe të thinjur, ja sa shumë është plakur “Osmani”

Aktori i njohur turk, Nusret Şenay tek ne u bë i njohur ne serialin “Me Fal” me rolin e ‘Osmanit’ kryefamiljari i Kozanëve në serialin turk. Ndërsa sa i përket jetës private aktori 58 vjeçar nuk ndan asgjë me publikun, në rrjetet sociale ai vazhdimisht publikon fotografi nga më të ndryshmet me miq, kafshee, por jo edhe me familje, ja si duket ai tani, shtypeni meposht re;klamn dhe shfaqen,fotot.