Me minifund dhe barkun jashtë, si dukej Xhemi Shehu në adoleshencë

Me minifund dhe barkun jashtë, si dukej Xhemi Shehu në adoleshencë.

Xhemi Shehu, prezantuesja simpatike e Top Channel dhe e formatit të humorit “Portokalli” bëhet pjesë e medias rozë herë pas here përmes postimeve kohë pas kohe.Xhemi Shehu ndonëse është mama e dy djemve, duket përherë shumë e freskët.
Pavarësisht viteve që ikin Ajo gëzon ende hijeshi, njëjtë si më parë kur sapo nisi karrierën televizive
Ajo është bërë nostalgjike dhe ka publikuar një foto ku shfaqet para disa vitesh, në adoleshence, me barkun jashtë dhe me minifund.“Kjo nuk jam unë”, shkruan Xhemi në foto,k1ikko-re.klamnn,dhe shfaqen-fotot.