Me Fustan E Frizurë Moderne, Kështu Dukej Gili Kur U Martua (FOTO)

Gili, këngëtarja e mirënjohur që i qëndroi besnike stilit e muzikës.
Ajo ka një karrierë të bujshme në skenën muzikore, këngët e së cilës dëgjohen me nostalgji.

E pranë vetës pati njeriun që e ndihmoi në çdo hap, i dhuroi dashurinë e respektin. Ata kanë krijuar një familje të shëndosh dhe të lumtur, pranë dy djemëve të tyre. E në ditën e tyre më të lumtur, në atë kohë ata shkëlqyen. Gili me fustan nuserie e frizurë moderne dukej si princeshë,shtyp re,klamn dhe shikoje pamjen e plotë.