Me flokë të shkurta dhe shumë moderne, ja si duket sot “Dona Zhura”

“Dona Zhura”, ka qenë një personazh shumë i dashur për publikun.
Ata që e shikuan,serialin “Kloni”, me siguri ende e mbajnë mend aktoren Solange Couto, e cila ka luajtur rolin e ”Dona Zhurës”, një grua e shëndoshë, e cila me humorin që e karakterizonte në serial i bëri të gjithë për vete.
Me kalimin e viteve aktorja tani duket tejet mahnitëse dhe tërheqëse ani pse tash ajo ështëz 62 vjeçare, duke k1ikuar n’reeklamn,shikonii fotot.